contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ce Am Ciobanit, Pe Foarte Scurt

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pentru ca am o oala cu 1 kil si ceva de fasole pe foc, vorba unui domn pe care nu l-am vazut de o gramada de vreme si la care ma gandesc duios uneori (da, chiar eu): "este mult material", care urmeaza sa devina pasula sleita, inclusiv de pus la congelator. Pentru ca am zis ca nu ma bag la prea multe azi, dar mi-am facut-o cu mana mea, astfel ca mai sper la niste lipii, niste burgeri, ceva legume coapte, poate burek sau ceva cu branza sarata si ceea ce dorim sa devina traditionalul tort(ulet) de weekend. Asta conform noii reguli de interior culinaro-domestic, orice prajitura e un tort, in scopul extrem de practic de a invata sa facem torturi. Intentionez chiar sa definitivez un plan precis pentru acest tort, constatand eu data trecuta ca e un must, planul. Adica e mai bine sa nu fie cazul sa-l dregi din mers. 

Am ciobanit in miniatura, astfel, iata o scurta recapitulare fotografica cu produsele:


O branza cremoasa, branza topita si cascavalul 2, cel rulat s-a terminat. Branza topita nu mi s-a intarit, e de consistenta care se vede mai jos. E foarte buna, in schimb.

Rosiile merg bine cu toate.


Revin cu info mai incolo.