contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cea Mai Buna Prajitura Cu Ciocolata

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Best brownies ever? Le-am gasit! Zemoase si cremoase si gata in juma' de ora si asa ametitor de ciocolatoase ca am jurat ca n-o sa mai incerc alta reteta cate zile oi avea! Why change it if it's perfect, right?


Reteta e din Hummingbird Bakery si m-am indragostit iremediabil de ea! A fost un efort supraomenesc sa ma abtin cat sa o trag in poze inainte sa ma-nfig in ea cu amandoua mainile!

Mai simplu de atat nu se poate! Uite cum se-ntampla povestea:
* Adunati laolalta 200g ciocolata (eu am pus 75%), 175g unt, 130g faina (1/2 cup), 325g zahar (1 1/2 cups), 2 linguri de extract de vanilie,  3 oua si 3 linguri de lapte.
* Topiti ciocolata si untul in bain-marie si apoi amestecati-le cu zaharul, faina si extractul de vanilie. Adaugati apoi pe rand ouale si laptele si omogenizati bine (un tel isi face la fix treaba aici ;)
* Turnati compozitia intr-o tava (a mea are 18/27 cm) tapetata cu hartie de copt si unsa cu unt si coaceti-o la 170grade C timnp de 25 minute. O sa aiba o crusta usor crocanta deasupra si in intoerior va rezulta o minunatie cremoasa si total decadenta!

* Mancati cu multa pofta, eventual cu o lingura de iaurt grecesc si niste fructe de padure langa!

Note: dauneaza grav dietelor! Dar face bine la suflet, asa ca I say - go for it! :D