contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Chec Briosa

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:
- 6 oua
- 1 cana faina
- 6 linguri ulei
- 2 linguri cacao
- 1 cana zahar
- esenta de rom
- 1 pliculet praf de copt
- 1 lingura zeama de lamaie

Preparare:

Se bat albusurile spuma cu zaharul.

Se bat galbenusurile cu uleiul.

Dizolvi praful de copt cu putina zeama de lamaie.
Amesteci alusurile batute spuma cu galbenusurile batute cu uleiul si adaugi esenta de rom si praful de copt dizolvat.
Scoti o cana de compozitie si o amesteci cu cacao.
In compozitia ramasa incorporezi faina.
Ungi tava de briose cu ulei si tapetezi cu faina. Umpli fiecare forma si deasupra pui cate o lingurita din compozitia amestecata cu cacao si amesteci cu o furculita.




Se baga tava de briose la cuptorul incins in prealabil pana se rumenesc deasupra, cam 30-35 de minute.
 NU deschideti usa la cuptor in primele 25 de minute!


 Pofta buna!