contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Chec De Halloween

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:250 gr piure dovleac copt, 240 gr faina, 150 gr zahar, 1 ou, 65 gr unt topit, 100 gr lapte, esenta vanilie, 1 lingurita praf de copt, 1 varf sare, 200 grame nuci, zahar pudra.
Dovleacul in coacem la cuptor pentru 40 de minute.Punem si putin zahar pe el sa se inmoaie.
Intr-un castron punem oul si zaharul.
Cu mixerul batem oul si zaharul pana devine o crema.
Adaugam untul topit.
Adaugam dovleacul piure, pe care l-am lasat sa se raceasca inainte.
Adaugam si esenta de vanilie.
Adaugam faina.
Mixam pana se incorporeaza faina.
Adaugam si laptele.
Pregatim o forma de silicon, unsa cu putin ulei.
Adaugam compozitia in forma si nivelam cu o spatula.
Adaugam nucile tocate.
Coacem in cuptorul preincalzit pentru cca 50 minute la 175 grade.
Iata cum trebuie sa creasca.

Dupa ce se raceste checul se pudreaza cu zahar pudra cu aroma de vanilie.

Checul meu a stat la loc de cinste pe tava de inox cu capac.
Este aromat si foarte delicios!