contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Chessy Chili Hot Dog In Viziunea Mea

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Asta fiindca au zis fetele ieri ca aia nu e pizza, e bruschetta, mai, daca eu vreau sa ii zic pizza, pizza e, am zis.

Ei azi, bai avem chef de junk, ok, nu iese nimeni la 40 de grade sa cumpere, facem cu ce avem, pai avem tot felul de branzeturi, crenvusti din aia buni de la Zimbo, idei si tzaka paka.

Hotu’ il aveam sa facem legatura cu dogu’ da’ bagheta, neam. Asadar asta e, cum termenul de hot dog nu are, etimologic vorbind, are origini disputate (ca macelarii foloseau carne de caine la carnati, etc, gasiti pe Wikipedia amanunte)am facut varianta mea.

Ca sa mearga treaba repede, ca venea si ora de masa a patrupedului care, cand ii e foame devine foarte hot, am scos tava de briose, am indesat in ea felii de toast. Am pus putin ketchup (Heinz picant), putin cascaval, crenvustii, cateva felii de rosie si frunzulite de busuioc, iar cascaval, am presatar ardei iute uscat si am dat la cuptor.

Nu am stat mult pe ganduri, trebuie si sos rece, pana s-a copt hotul am facut sos cam tot ca data trecuta, dar si cu castravete crud (deci plus castravete murat si maioneza).

Peste constructie am pus cate o felie de ardei gras ca sa imi sustina sosul rece.

Si in cap, cate un cartofior din gateala de dimineata, cartofi cu rozmarin.

As fi pus si nitica ceapa, dar mult prea cald, ceapa verde ioc, in rest, bestial, dar musai a se manca echipati cu babetica.

In alta dezordine de idei, anul asta m-am scos cu produse bio din geam, am fix doua rosii si un ardei :) ))

hard roc aleluia



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com