contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Chili Cu Dovlecel Si Carne Tocata

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

O mancarica usoara si foarte usor de facut. Chili e privit de obicei in State ca o mancarica mexicana, dar acest lucru e departe de adevar. Cititi mai multe aici. Sa profitam de toamna si de sezonul bun de dovlecei si sa facem un chili cu multe legume si carne tocata.

Folosim:

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa taiata fin
  • 4 catei de usturoi zdrobiti
  • 1 lingurita chimen
  • 300 g de carne de porc sau/si vita macinata
  • 3 cani de supa de pui (sau 2 cuburi Knorr de pui cu apa fierbinte)
  • 2 cani salsa
  • 1 conserva de fasole alba
  • 1 lingurita oregano
  • 2 ardei iuti
  • sare si piper
  • 1 dovlecel curatat si taiat in cubulete mici
  • 1 cana de porumb fiert(din conserva)
  • 1 mana de patrunjel proaspat taiat marunt

1. Incalzim uleiul intr-o tigaie.Adaugam ceapa si o calim pana devine transparenta 4 minute.

2. Adaugam usturoiul si chiminul si mai calim un minut. Apoi adaugam carnea tocata si prajim pana carnea este facuta in intregime si devine maronie, cam 10 minute.
3. Apoi adaugam supa de pui-sau apa si cubul Knorr si restul ingredientelor si fierbem cam 30 de minute.

4. La sfarsit adaugam si patrunjelul si luam de pe foc.

Serviti cu orez sau asha cum este.

POFTA BUNA!!!



Articol recomandat de retete30minute.wordpress.com