contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Fasole Verde

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ciorba de fasole verde este unda dintre retetele mele preferate de vara. Un pic acrisoara, usoara si satioasa, este o ciorba usor de facut si foarte economica.
Mai intai pregatiti pastaile si spalati-le. Adaugati-le in apa rece (neaparat!) si lasati sa fiarba la foc mic. Cand au inceput sa se inmoaie, adaugati legumele - nu foarte multe (morcov, radacina de patrunjel, ardei) si lasati sa fiarba in continuare.
Aproape de final pregatiti rantasul. Caliti o ceapa mica, iar cand devine sticloasa adaugati boia si apoi faina. Stingeti treptat cu zeama din ciorba. Adaugati apoi rantasul in ciorba printr-o strecuratoare pentru a scoate bucatile de ceapa.
Adaugati patrunjel verde proaspat tocat si - daca doriti - puteti acri cu putin bors.

Articol recomandat de http://amainbucatarie.blogspot.com/2009/07/ciorba-de-fasole-verde.html