contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Perisoare

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga




 
pt ciorba se toaca  zarzavaturile si se pun in putin ulei la calit
2 morcovi
1 patrunjel
2 felii telina
1 pastarnac
1 ceapa
1/2 ardei rosu
1 pastarnac
acoperim cu apa cat sa a le cuprinda
si le lasam la foc mic sa se patrunda, apoi completam cu apa si lasam sa fiarba.



Intre timp pregatim perisoarele din:
600g carne macinata
1/2 ceapa taiata marunt sau rasa
3-4 linguri orez spalat
2 oua
sare, piper, putin patrunjel verde



se amesteca bine compozitia si cu mana uda formam perisoare pe care le punem in oala si lasam la fiert la foc mic.
lasam sa dea 2-3 clocote si adaugam si 2 rosii taiate marunt, eu le curat de pielita ,sau pasta de rosii.
dam gust la ciorbita cu: sare, piper, etc

Cand sunt perisoarele fierte se drege cu bors sau alta acreala, la sfarsit dupa ce am oprit focul punem si  patrunjelul verde.







Se serveste cu smanta.
POFTA BUNA !

Articol recomandat de dianacakes.blogspot.com