contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba Din Oase De Porc Cu Tarhon

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

Mod preparare:

Se spala oasele in mai multe ape si se pun la fiert in apa rece . Cand dau in clocot se spumeaza .

 


Se adauga zarzavatul curatat si taiat bucatele, sare si tarhonul. Puteti sa adaugati si putin
leustean.

 


Se lasa sa fiarba cu capac la foc mic. Cand este fiarta ( gustati o bucatica de carne), adaugati orezul si cartofii taiati bucatele. Lasati sa mai fiarba cam 15 minute , apoi adaugati borsul dupa ce in prealabil l-ati dat intr-un clocot. Daca nu aveti bors acriti cu moare de varza. Lasati sa mai dea cateva clocote si apoi stingeti focul. Serviti cu ardei iute si smantana.

 

 

Reteta recomanda de http://amalia-mylife.blogspot.com