contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciuperci Umplute La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga







Ingrediente:

jumatate kg ciuperci
o ceapa
4 catei de usturoi
1-2 rosii
marar
sare,piper,condimente
scortisoara
3 linguri pesmet
0 lingura digesta praf
otet
vin
zeama de lamaie
3-4 cuisoare

Mod de preparare:



Ciupercile se spala,se scot usor cotoarele si se curata negreala din "palarii".
Se tin 10 minute in apa cu putin otet ,dupa care se clatesc si se lasa la zvantat.
Cotoarele se toaca marunt si se calesc impreuna cu ceapa tocata marunt,usturoiul tocat marunt sau zdrobit,rosiile taiate cubulete mici,mararul tocat marunt,sare,piper,putina scortisoara,condimente,2 linguri de pesmet si o lingura de digesta praf pentru a trage din surplusul de zeama de la ciuperci.Spre sfarsit puneti putin vin.
Intr-un vas de yena sau o tava se toarna putin de ulei
si se presara o lingura de pesmet.Asezam ciupercile in tava, le stropim cu zeama de lamaie ,dupa care se vor umple cu compozitia racita.Printre ciuperci presaram 3-4 cuisoare.
Se introduce tava la cuptor,iar spre sfarsit se toarna din nou putin vin.Sunt delicioase si se servesc atat reci cat si calde,simple sau garnitura la carne de orice fel,peste.


 

 


Articol recomandat de valentinaghidculinar.blogspot.com