contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Clafoutis Cu Struguri Rose (rose Grapes Clafoutis)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
se prea poate sa fiti deja plictisiti de clafoutis-urile mele,dar cum nu am avut alt dulce pregatit in ultima vreme,pledez in continuare pentru el:putina faina,putin zahar,mult lapte(o sursa de calciu deloc de neglijat pentru noi toti si il putem alege cu ce procent de grasime il vrem),fructe pe alese,de care vreti(ieri am facut si unul cu mere, nu a avut parte de sedinta foto:),poate urmatorul,mirosul de mar copt e asa potrivit anotimpurilor reci!) si nu mai putin important,rapid de incropit ,nepretentios,cu mare succes la copii ,datorita consistentei de budinca.
si asa,in ciclul "meme marie avec autre chapeau"(nu stiu daca m-am exprimat corect,astept corecturi de la cunoscatori),clafoutis cu struguri rose,aceeasi reteta ca la cel cu struguri albi ,dar cum spunea si Kadia, cu un aspect estetic net in favoarea noii culori.
in plus,de aceasta data am reusit sa-i fac o fotografie cind l-am scos din cuptor,cind e tuguiat , umflat in pene si chiar crapat de orgoliu:ei,ce ziceti,nu-i asa ca arat bine?
ei,si cu asta inchei saptamina pe blog, va spun la revedere si va urez sa aveti o duminica precum un bob de strugure rose:perfecta!:)
enjoy!:)