contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Coltul Meu De Liniste

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Citind blogul Irinei, mi-am amintit de provocarea Caminul nostru – colt de rai, de anul trecut. Mi-a placut foarte mult acea provocare si, de fapt, am ramas de acolo cu ceva obisnuinte cum ar fi: candela familiei, muzica de relaxare etc. Luna octombrie, abia trecuta, a fost pentru mine ucigatoare: internarea lui Petrica, recuperarea greoaie, boala (bolile) lui Andrei, internarea mea cu Petrica – pfffff, nimic nu ne mai pria. Usor usor s-au mai asezat toate, incer  sa-mi revin putin si sa ma mai relaxez. Asa ca am facut ceva ce-mi doream de mult dar tot amanam, mi-am facut coltisorul meu de liniste:
_DSC2766
Sincer, e provizoriu caci e in camera lui Petrica dar e exact cum mi-l doresc la modul permanent: o masuta, un fotoliu, o candela, ceiucul cald, ceva de citit eventual si niscaiva muzica. In ce priveste aceasta din urma, in ultima vreme am descoperit pe internet artisti absolut fabulosi si aproape nepromovati la tv. Un exemplu este bucovineanul Calin Brateanu (are un site superb), musai sa-i priviti videoclipurile, peisajele si atmosfera sunt absolut mirifice.



 

Ca partener de dialog, il am dimineata pe miculutul Petrica care rade cu gura pana la urechi.
_DSC2769
Nu stiu cat va dura aceasta…. acalmie, saptamana viitoare ma duc la psiholog cu Andrei, o fac pentru ca nu vorbeste decat cateva cuvinte si doarme prost, mi-am cam facut griji in ultima vreme tot gandindu-ma ce si cum dar acum sunt hotarata sa aleg din toata situatie ce e pozitiv si sa am incredere in Dumnezeu  ca El le stie pe toate. Vorba Bibliei: “Ajunge zilei rautatea ei.” Oricum, un weekend plin de bucurii va doresc!
_DSC2773_DSC2777