contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Conchigli Cu Branza La Cuptor

articol scris de miha blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


* 400 g paste conchigli
* 500 ml lapte
* 100 g cascaval
* 100 g mozzarella
* 2 linguri faina
* 50 g unt
* sare
* 50 g cascaval pentru presarat deasupra
Pastele se fierb in apa cu sare, timp de 8-10 minute (conform indicatiilor de pe ambalaj)
Cascavalul si mozzarella le taiem cubulete.
Untul il topim, adaugam faina si amestecam energic. Turnam laptele cate putin, amestecand continuu, sa nu se formeze cocoloase. Adaugam cubuletele de cascaval si mozzarella si fierbem pana incepe sa se ingroase sosul. Se potriveste gustul de sare.
Ungem cu unt un vas termorezistent si punem pastele fierte.

Turnam sosul deasupra si uniformizam.

Presaram cu cascaval ras

si dam la cuptor, la foc mediu, pana incepe sa se rumeneasca deasupra.

Se serveste cald.



Articol recomandat de dulciurifeldefel.blogspot.com