contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Concurs De August ;-)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Concurs de august!!!
M-am gandit sa ofer unui fan cateva lucruri de pret intr-o bucatarie: o carte de retete-pentru amatorii de pizza: Pizza si focaccia, un inel de inox sub forma de cap de iepure pentru oua ochiuri sau pireuri de legume-eu l-am incercat si e excelent!, o forma de plastic sub forma de dinozaur pentru taiat sandwichiuri.
Copiii vostri siguri vor fi incantati de un sandwich dinozaur sau de oua ochiuri iepurasi, ca sa nu mai zic de pizza ;-)
Ce ziceti, va plac?
  Ce trebuie sa faceti voi pentru a castiga cartea si formele puse in joc:
1. Sa dati Like la pagina Pe masa din bucatarie,
2. Sa dati Share acestui concurs pe pagina voastra de facebook( sub rubrica de Comentarii de la acest articol, exista butonul de Share this on Facebook, dati click pe el),
3. Sa lasati   linkul de share aici, la acest articol, intr-un comentariu, impreuna cu numele dvs. 
Exemplu: Am dat like paginii cu numele Popescu Ana si share: https://www.facebook.com/popescuana/posts/750350538337667.
Daca nu va apare numele in link, inseamna ca nu ati procedat bine!! Comentariile vor fi moderate! Nu lasati doua, trei, ci doar unul, va rog! Multumesc!


4. Concursul incepe azi, 22 august si se termina in 31 august. Castigatorul va fi anuntat pe 1 septembrie si se va trage la sorti, prin random.org.

 
Daca premiul nu va fi revendicat in termen de maxim 3 zile, la adresa de mail: [email protected] (atentie!) voi efectua o alta extragere! Trimiteti-mi si o copie dupa C.I. , va rog, alaturi de un numar de telefon.

Premiul va fi expediat doar pe teritoriul Romaniei, prin posta romana.
 Concursul e  promovat pe konkurs.ro