contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Concurs-de La Decorix, Un Martisor Vine La Fix!!

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
V-am pregatit un nou concurs cu un premiu minunat, menit sa va poarte noroc si sa va trezeasca frumoase aduceri aminte. Sponsorul nostru, Decorix, a ales pentru voi un cadou minunat!
E vorba despre Pandantivul inimioara trifoi din material fin aurit, un pandantiv pentru 4 fotografii: inchis - inima,

deschis - trifoi cu 4 foi!

Se deschide si se desface pentru a pastra fotografiile celor pe care ii iubiti. In aparenta este un cufaras in forma de inimioara, dar se desface intr-un trifoi cu 4 foi - talisman cu pozele dragi.
Ce trebui sa faceti pentru a-l castiga?
1.Sa dati like la pagina de fb Decorix aici
2.Sa dati like la pagina de fb Pe masa din bucatarie aici
3.Sa alegeti de pe siteul decorix.ro un obiect pe care ati vrea sa-l primiti de 8 Martie si sa lasati linkul intr-un comentariu, alaturi de numele cu care ati dat like pe fb la cele doua pagini de mai sus si adresa de email pentru validarea likeurilor.
De exemplu: Cometariu: Am dat like cu numele de Popescu Ana la ambele pagini(decorix.ro si Pe masa din bucatarie)si mi-as dori acest cadou: http://www.decorix.ro/frumusete/model-pisica.html. Adresa mea de email este: [email protected]
Concursul incepe astazi, 1 Martie si dureaza pana in 8 Martie, iar in 9 martie vom alege castigatorul/castigatoarea prin random.org.
Se accepta un singur comentariu de persoana. Cine va comenta de doua ori, va fi eliminat din concurs. Daca un comentariu e incomplet-de exemplu, lipseste adresa de email, el va fi sters, deci eliminat din concurs.
Regulile sunt foarte simple, deci va rugam sa fiti atenti/atente cand scrieti comentariul si sa respectati toti pasii impusi, pentru a nu va afla in ipostaza ingrata de a fi descalificat/a.
Daca aveti nelamuriri, trimiteti un email cu intrebarile dvs. la adresa: [email protected].
Alte comentarii decat cele cerute nu vor fi moderate.
In termen de 48h castigatorul va trebui sa-si revendice premiul si sa trimita o copie sau o fotografie dupa cartea de identitate si numarul de telefon, pentru a i se putea trimite premiul. Sponsorul nostru, Decorix, se va ocupa de expedierea bijuteriei.
Daca premiul nu va fi revendicat in 48 de ore de la anuntarea castigatorului, se va efectua o noua extragere.
Daca nici a doua oara nu va fi revendicat, premiul va ramane in posesia sponsorului.
Deci, dati like la cele doua pagini, alegeti-va un cadou de pe decorix.ro si lasati-ne linkul ca sa vedem si noi ce va place, alaturi de adresa dvs. de email. Asa-i ca-i simplu? Mai ales pentru cei/cele care deja sunt fani ai celor doua pagini ;-)
Cu drag,
Liana&Janet