contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Concurs Lilutesa

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Sunt tare bucuroasa sa incep saptamana (de lucru) si luna cu un concurs frumos, special pentru copii frumosi si eleganti! :)
Sper ca deja cunoasteti frumoasa familie din spatele brandului Lilutesa si le-ati citit aventurile pe indelete cand au plecat la drum prin Europa cu cei trei copii ai lor (daca nu, cititi mai multe aici si aici).
Ei bine, Nicol, mama Lilutesa, v-a pregatit o superba colectie de sarbatori, cu hainute colorate si unicat (deci daca va place ceva, e musai sa comandati repede-repede!), colectie pe care o puteti vedea pe site-ul lor: lilutesa.ro.
De asemenea, Nicol mai ofera pentru cititorii acestui blog, un voucher in valoare de 100 de lei, cu care puteti cumpara orice va doriti de pe site-ul lor.

Iata ce trebuie sa faceti:
  • 1. Intrati pe pagina lor de Facebook si dati-le un Like. Pagina o gasiti aici
  • 2. Intrati pe site (aici), rasfoiti hainutele disponibile si lasati intr-un comentariu la acest articol care este hainuta voastra preferata. 

*nu uitati sa va semnati cu numele complet :) 
Concursul incepe azi (02.decembrie.2014) si se va incheia duminica, 07.decembrie.2014, la 23.59.
Castigatorul va fi ales cu random.org si va fi anuntat la finalul acestui articol si pe pagina mea de Facebook (aici), in cursul zilei de luni (8 decembrie). Nu uitati sa verificati daca sunteti castigator!
Mult succes!