contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Conopidă Pane

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


O altă metodă uşoară de a pregăti conopida sau poate broccoli , de fapt se poate face acest lucru aproape cu orice legumă.

Cu un sos de brânză sau de iaurt lângă , devine un aperitiv pe cinste.

  • Aveţi nevoie de:
    ü 1 conopidă , desfăcută în buchete mici
    ü 1 ou ( sau poate 2 mai mici)
    ü 2 linguriţe de lapte
    ü 1 ceaşcă de pesmet
    ü ulei pentru prăjit
    ü sare
    Puneţi conopida într-un coş pentru aburi sau în apă clocotită uşor sărată
    .

    Gătiţi-o pentru 5-8 minute sau până când se înmoaie. Când este gata se scurge şi se lasă să se răcească.

  • Într-un castron micamestecaţi împreună ouăle şi lapte cu o furculiţăPuneţi pesmetul într-un alt vas. Scufundaţi conopida în amestecul de ou apoi tavaliţi-o prin pesmet.
    Se încinge uleiul într-o tigaie .
    Prăjiţi conopida în uleiul fierbinte până se rumeneşte.
    Scurgeţi conopida pe prosoape de hârtie. Şi cam asta este tot. Să nu uitaţi de sare .
  • Se serveşte cu sos de brânză sau de iaurt.
  • Aşa cum am mai spus : foarte uşor de preparat.
  • Să aveţi poftă !!!!!!
Am să revin cu reţetele pentru sosuri.

Articol recomandat de alexandra-bucatariamea.blogspot.com