contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cornuleţe Cu Gem

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Din nou ceva simplu, bun, invatat de la cumnata-mea :)


Ingrediente: 1 pahar cu bors de putina ;)
1 pahar ulei,
un praf de sare,
faina cat cuprinde.
Daca aveti chef de rasucit cornulete fara numar :) folositi un pahar mai mare; eu am folosit o ceasca, de cca 100 ml.
Am amestecat ingredientele, adaugand faina pana mi-a iesit un aluat numai bun de intins; am intins foi, le-am decupat dupa o farfurie, am impartit foaia in 8, am pus pe fiecare cornulet cate putin magiun (daca aveti, puneti si putina nuca macinata), am rulat cornuletele si le-am copt in cuptorul preincalzit. Pana au inceput a se rumeni usor.
Calde le-am pudrat cu zahar pudra.



Articol recomandat de de-alebubulinei.blogspot.com