contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Crema Blogosferei Culinare Romanesti 1

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Hai sa va dezvalui ceva: nu-mi plac premiile, da e vorba despre premiile alea colorate, cea mai tare, cea mai de treaba, cea mai grozava... le cunosc utilitatea, practic nu este vorba de nici un fel de premiu, ci de linkuri catre alte bloguri, atragand altele, prin reciprocitate, aceste linkuri contribuind decisiv la clasarea blogului pe o pozitie cat mai buna in ierarhia blogurilor romanesti. Da' asa utile cum sunt, mie tot nu-mi plac!
Asa ca m-am gandit eu asa: de azi, vineri, 28 mai, voi incepe un fel de cronica saptamanala a cate 5 postari, care mi-au parut mie cel mai, cel mai reusite in saptamana precedenta. Ma refer, desigur, la postarile blogurilor culinare, scrise in limba romana. Voi include poza finala, imi voi motiva alegerea prin cateva cuvintele, fara pretentii de expert, si voi adauga linkul postarii originale. Voi lasa cate un comentariu pe blogul celor evidentiati si, daca vor dori si ei, vor putea scrie un randulet acolo despre faptul ca m-au facut sa salivez si sa adauge linkul meu, la randu-le.
Asadar, iata ce m-a incantat pe mine in precedenta saptamana:
1. Inghetata de capsuni cu frisca de caju, o postare de Ina, pe Lifestyle - flori de cires. Ina ma surprinde mereu cu retete inedite si ma incanta cu fotografii care ma provoaca sa intind mana sa apuc ceea ce vad... pacat ca ma opreste monitorul :P !

2. Tort Cars Lighting McQueen - manopera a Gabrielei Cara, cu aportul lui Zamzuu, pe Gabriela's Blog. Finete desavarsita, grija infinita pentru detalii si multa dragoste, toate astea combinate cu o conlucrarea perfecta a echipei au dus la acest rezultat:

3. Supa crema de legume - de Edith Frincu, o reteta cu tot ce-i bun si sanatos si o poza de aproape simti mirosul supei :P :

4. Dulceata de capsuni de bucatar maniac, poza asta mi se pare o incercare perversa de a determina bietul privitor sa linga monitorul):

5. Sufleu cu melci din clatite de Laura Sava - poza finala spune multe, iar ingredientele contin cam tot ce-i bun, nu-ti ramane decat sa salivezi:



Asadar, acestea sunt alegerile mele pentru saptamana 20-27 mai. Pe saptamana viitoare!

Copyright http://cuinabanateana.blogspot.com/ by Laura Laurentiu

Articol recomandat de cuinabanateana.blogspot.com