contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Crema Nutritiva De Orz Raw / Crema Nutritiva De Cebada Crudi Vegan

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Mi-e personal i-mi plac fuarte mult, cremele si tot ce se puate prepara fara a folosi aragazul sau cuptorul, deci sa fie cat mai crud, ingredientele cat mai vii. Organismele nuastre are nevoie de fuarte putina hrana, mult mai putina decat noi i-i administram.Si daca aceasta hrana este cruda cu atat mai bine, asta inseamna ca nu este plina de deseuri, da am zis bine deseuri, de multe ori cu asa ceva ne alimentam.Iar pasta aceasta, am facut-o in special pentru micul dejun, mi-e imi place fuarte mult sa mananc dulce, dar cum dulcele ingrasa, ma limitez duar dimineata sa consum, asa sant sigura ca pana seara se arde, dar trebuie sa fie si nutritiva, asa nu i-mi este fuame pana la trei cand eu ajung acas.Iar aceasta crema nu va zic este fuarte gustoasa si satioasa, deci nu este nevoie de mancat mult si nu t-i se face curand fuame.
A mi personalmente me gusta mucho las comida que tiene menos proceso de preparacion al fuego o al horno,o sea que los alimentos sean lo mas naturales y vivos.Nuestros organismos necesita mucho menos comida de la que nosotros le damos. Y si esta comida es cruda mucho mejor, le damos menos desechos al horganismo. Y esta pasta la hice especialmente para el desayuno, a mi me gusta mucho el dulce, y como el dulce engorda procuro comer en el desayuno. Pero claro tiene que ser tambien nutritiva y que me dure para no tener hambre, que yo llego a las tres a casa y hasta entonces no pruebo un bocado.Y esta crema si señor es muy rica , nutritiva y ademas te dura mucho hasta que te da hambre.
Ingrediente:
orz
miezuri de seminte
alune caju crude
in
stafide
6 linguri faina de roscove
2 linguri miere
Ingreduientes:
cebada
anacardos crudos
lino
pasas
6 cucharadas harina de algarroba
2 cucharadas miel

Primele cinci ingrediente, le-am pus la inmuiat 24 ore.
Los primeros cinco ingredientes las tuve 24 horas a remojo.
Le-am scurs apa, la cele care s-a putut caci inul ere-a totul o gelatina.Iar cand am mixat a trebuit sa ma-i adaug ceva apa de la stafide, caci erea o apa dulceee.
Las escuro el agua sin tirar la de las pasas, claro se escure a las que se puede que el de lino era todo una gelatina.Y luego las trituro muy bien, añadiendo un poco de agua de las pasas, que esta muy dulce.
Totul mixat, (cred ca trebuia sa-l mixez mai mult ca sa iasa si mai fin, dar oricum s-a mancat totul), i-i adaug si celelalte ingrediente, si amestec bine, bine.
Todo bien triturado, ( creo que tenia que triturarlo un poco mas, pero bueno de comer ya se ha comido), le añado los otros ingredientes, y mesclo bien.
Aici se vede si amestecata.
Aqui la teneis bien mesclada.
Se pune intr-un borcan, si s-e pastreaza la frigider, nu stiu cat dureaza caci a doua zi s-a terminat, si nu va spun erea mai gustos, tuate aromele se amesteca-se bine.
Se pone en un tarro, y se pasa al frigorifico, claro lo que queda, lo que dura no lo se que la siquente mañana ya se acabo, incluso era mas rico lla todos los sabores se habian mesclado bien.
Si aici o feliuta, pentru cei pofticiosi,mmm ca mi-a facut apa in gura.
Y aqui para los que, queren probar, que yo ya tengo agua en la boca.

Articol recomandat de vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com