contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Crosetand La 2012 (1)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Despre 2011….l-as  mania pe Dumnezeu sa am ceva de comentat la adresa anului ce tocmai se termina. A debutat fulminant cu venirea lui Bebita 2, minunatul Petrica. Am petrecut zile frumoase si am trecut prin emotii in zile stresante, ne-am bucurat si ne-am ingrijorat, ne-am intristat…..A fost un an foarte bun pentru noi.  A fost un an care parca ne-a alimentat motorul pentru ce va urma. Una din deciziile foarte bune de anul acesta a fost sa-l duc pe Andrei la psiholog. Desi diagnosticul initial a fost aiuritor, urmand terapie, starea s-a imbunatatit faptic de la o zi la alta si Andrei s-a schimbat (maturizat?) sub ochii nostri. Cel mai important lucru e ca e/pare mai fericit decat acum sase luni. Terapeuta spune ca se intampla acest lucru pentru ca-i dedic in mod special o ora pe zi doar cu el si pentru ca simte  si-a regasit locul in familie. Nu ca l-ar fi pierdut vreodata. Doar ca nu-l vedea el.
Suntem bine acum si speram la si ma bine. Andrei a inceput s-o rupa cu vorbitul, nu se prea omoara dar a slobozit fraze precum: “Unde ai pus-o?” (vorbea de o jucarie pe care tocmai o ascunsesem de el), “`epara”, “unde-i bebe?” Dupa cum spuneam: viitorul suna bine. Doamne ajuta!
Vreau sa va urez, dragi prieteni cititori un an pe masura dorintelor si sperantelor voastre! Sa ne fie la toti mai bine, ca sa ne bucuram impreuna de toata lucuruile frumoase din viata noastra.
La multi ani!Pahar de martini