contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cuib De Viespi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Auat:
575g faina,
30 g drojdie,
30 g zahar,
esenta rom,
50 ml ulei,
5 galbenusuri,
200 ml lapte,
100 ml apa,
o jumate lingurita sare,
coaja de la o lamaie
Crema:
200 g unt,
100 g zahar
Sirop:
125 ml lapte,
150 g zahar,
vanilie.
Framantam un aluat cu toate ingredientele (daca e prea moale mai adaugam putina faina) si lasam la dospit.
Dupa ce a crescut il impartim in 4 parti si din fiecare parte facem o foaie pe care o ungem cu crema obtinuta prin amestecul untului cu zahar.
Facem o rulata din care taiem bucatele de cca. 4 cm. pe care le punem in tava una langa alta, lasam sa mai dospeasca cca 30 minute dupa care dam la copt, 375F; dupa cca 20 minute le scoatem din cuptor si le ungem cu siropul obtinut prin fierberea laptelui cu zaharul si vanilia, dupa care dam din nou la copt.
Reteta luata de aici.
Blogger Templates

Articol recomandat de marcela-home.blogspot.com