contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cum Se Impleteste Painea In 4? Dar In 5?

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Pentru ca am auzit voci care isi exprimau convingerea ca impletirea painii e o treaba tare migaloasa si complicata, m-am gandit sa spulber acest mit, realizand filmuletele de mai jos, ambele in jur de 1 minutel - atat dureaza impletirea unei paini:



Tehnica impletirii unei paini in 4

Si al doilea, o frumoasa paine in forma de spic:
Tehnica impletirii unei paini in 5

Ambele paini au fost asezate in tava acoperita cu hartie de copt si lasate la loc caldut timp de 45 de minute, spre a se dezvolta frumos:


Dupa ce au crescut, le-am pensulat cu ou batut si le-am impodobit cu seminte:

Si le-am copt in cuptorul preincins la 200 de grade Celsius timp de 10 minute, reducand focul la 180 de grade Celsius pentru inca 20 de minute. Pana ce painile au aratat asa:


Simtiti si voi parfumul?
Copyright http://cuinabanateana.blogspot.com/ by Laura Laurentiu

Articol recomandat de cuinabanateana.blogspot.com