contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Desert La Pahar Cu Crema De Branza, Coacaze Si Afine

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Un desert simplu de preparat, dar foarte eficient daca aveti musafiri si timpul pentru prepararea lui este scurt.

Ce iti trebuie pentru 4 portii: (poza 1)
- 200 ml frisca
- 200 gr de branza
- 200gr piscoturi Savoiardi
- 3 linguri de zahar (pt batut frisca)
- 150 gr afine
- 150 gr coacaze
-3-4 linguri de zahar pt siroul din fructe
- 200 ml compot

Plan de lucru:
- mixam smanatana lichida pana obtinem frisca (poza 2).
- adaugam branza si mixam in continuare, pana obtinutem crema (poza 3)
- intr-un vas punem fructele cu 4 linguri de zahar (poza 4) si le lasam sa fiarba circa 10 minute (poza 5). Lasam la racit.
- inmuiem fiecare piscot in compot,  apoi ii asezam pe fundul paharului (poza 6). Turnam cate o lingura de sirop de coacaze si afine (poza 6),  apoi acoperim cu un strat de crema. Adaugam iar piscoturi (poza 7). Acoperim cu crema si sirop de coacaze si afine (poza 8 )
- se serveste cu…mare pofta (poza 9)

Timp de preparare: 20 de minute
Pret: 4 lei/portie (poate varia în functie de locul de unde luati ingredientele)

desert la pahar 1 desert la pahar 2 desert la pahar 3 desert la pahar 4 desert la pahar 5 desert la pahar 6 desert la pahar 7 desert la pahar 8 desert la pahar 9
Filed under: C2. Prajituri