contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Dimineti

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Daca tot ne caniculim (licenta poetica), de ce sa nu dam o tura pe lac, lumea alearga, bicicleste, de pe la orele cinci deja insula cateilor e plina, noi am ajuns mai tarziu, pe la sase jumate.

Slide1

S-a adunat ceva iarba la mal dar ratustele nu par a avea probleme, plus ca au astia o masinarie de curata.

Slide2

Umbre si Casi libera, a fost cu circ, au inconjurat-o alti catei, s-a panicat, un nene plin de el ne dadea sfaturi, nu eram in mood de cearta sa ii dau si eu lui, pensionarii veniti la plaja, vesnic in ciondaneala cu stapanii patrupedelor, a fost amuzant. Momentan umbre.

Slide3

Casandra a contemplat lacul, s-a uitat uimita la testoase si a tresarit la fiecare macanit de ratusca. E tare misto cand e lumea in concediu, vara e asa de liniste, ma bucur de balamucele de pe litorale si munti, avem pace.

Slide4

Incet, incet, a invatat sa nu mai faca precum trenul in gara, cand o inconjoara mai multe potai (la mine termenul potaie nu e peiorativ, e cu drag), cade in cur si se uita lung la mine, gen, ma salvezi sau ce facem? Cum stapanii de potai sunt oameni cu cap, nu sunt liberi cateii agresivi, a, sunt din aia care dau navala si latra si fac ca toate balamucele, da, dar nu musca, au chef de sobolaneala, am lasat-o in pace.

La final de drum am contemplat toaletarea ratustelor si, la o tigara, le-am ascultat macanind discret.

Mai raman de eliminat contondentii si insula aia e zen de tot.

Slide5

Da normal ca nu e blog culinar, ce voiati, reteta? Mai incolo o zama de vita si pa si pusi. rororo (paranteza e ca pisicile s-au invatat la salam si la presul cainelui, nesimtitele :D si ca mai sa uit sa pun umbra)