contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Din Blog In Blog - 2012

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Idee nu-mi apartine ci este a Yafei in totalitate, care a pornit in 2010 acest concurs pe care eu vreau sa-l continui si care va fi exact ca cel dinainte.

Scurt si la obiect :
Blogurile , mai ales gospodinele (gospodini) talentate(i) ce stau in spatele lor , doritoare(i) de a participa la o asa dare de premii se vor inscrie pe o lista ce va fi afisata pe acest blog, inscrierile se fac doar pana la sfarsitul lunii februarie.
Inscrierile se fac doar pe acest blog, eu voi tine evidenta si voi actualizeaza lista.
Scrieti ca vreti sa participati intr-un comentariu la postarea "Din blog in blog-2012" si va voi trece in lista.

  Cadoul , dupa cum e traditia, poate fi la alegerea fiecaruia, dar cel mai frumos ar fi sa aibe legatura cu bucataria (ex: condimente, arome, carte cu retete, forme pentru prajituri,ustensile etc) .

    Pana pe data de 10 martie va publica pe blogul ei , cine cui va trimite cadoul.Darea de cadouri se face in felul urmator: blogurile doritoare se vor inscrie , se va face o lista in ordinea inscrierii lor. La sfasitul lunii februarie cand s-a terminat inscrierea lista se va imparti in jumatate formandu-se doua liste : a si b. In amandoua numerotarea pornind de la 1. Cadourile se vor da in zig-zag sau siret, adica 1a lui 1b, 1b lui 2a, 2a lui 2b, 2b lui 3 a...etc si ultimul din lista b la care se ajunge ii va da lui 1a. Modul de cadorisire va fi aleatoriu ,pentru ca am pornit de la idee ca toata lumea sa dea si sa primeasca un cadou, si totodata sa existe elementul surpriza : cui ii faci cadou, de la cine il vei primi.

O data incheiata etapa pana in10 martie, blogurile vor schimba intre ele adresa , date personale si vor trimite cadoul, in asa fel incat pana la data de 10 aprilie toata lumea din toate colturile blogosferei sa fi primit si facut cadoul. Pe 10 aprilie...declaram ziua marii decernari: fiecare va posta pe bloghul ei/lui( nu mai devreme :) ne bazam pe suspans :) cadoul primit.

Deosebit de importanta e "sfoara-n tara", caci toti merita sa stie, cei doritor sa participe. Cred ca modul gen premiul patrund cel mai repede in toate colturile blogosferei, fapt pentru care am dat imagine "zvonului". Cei doritor de a raspandi ideea, sa se simta ca acasa si sa ia fotografie si chiar sa o dea nominal mai departe, anuntand blogul caruia au trimis.Cu cat exista in mai multe locuri in care e afisata , cu atata mai mult lume va stii si daca le face placere sa se inscrie.