contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Dovleac Copt

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Cum fiecare dintre noi are in camara macar un bostan, m-am gandit c-as putea sa fac un desert cu putin calorii, fara straturi infinite de frisca si ciocolata, care s-ar depune pe fese, coapse si talie. Doar un desert usor, bun si sanatos. Asa ca, ce poate fi mai usor si placut decat sa gatesti dovleac copt?

Pentru patru portii este nevoie de patru bucatele de dovleac(mai micute) de la un dovleac. Se curata de seminte, se, inlatura coaja, se incalzeste cuptorul in acest timp, ca sa primeasca bostanul cu bratele mari, calde si deschise :). Dupa care se asaza bucatile intr-o tava termorezistenta, ori direct pe plita cuptorului, si se tin in cuptor pana isi schimba usor culoarea, pana ce, bagand usor o furculita, constatam ca miezul este fraged si bun de degustat.

Desert este delicios, deloc costisitor, bun, satios, cu putine calorii, si tare imi place sa il servesc in zilele reci de iarna, ca imi aduce minte de bunici.

Sarbatori fericite, dragi cititori!



Articol recomandat de stildeviatasanatos.wordpress.com