contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Draga Jurnalule …

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

… cu potoale si nu numai. Fara retete, dau cu poze in popor. Si incepem cu o veste buna, porumbita mananca si pare ca se intremeaza, deci in curand (dupa ce se inmoaie gerul asta napraznic) o sa poata zbura libera iar.

Slide1

Din nou un clasic, doua oale pe foc, una cu zeama de carne si una cu zeama de legume, ambele concentrate. Eu merg pe cea de legume.

Slide2

Casandra pe pilaf facut din zeama de carne (vita si miel, cazaturi de pe plantatie).

Slide3

Incep sa ma satur de supa asa ca o mai dreg, ba cu ulei, ba cu un cartof pasat. Drrept e ca de cateva zile nu m=-am tinut de regim din motive de evenimente, asa ca acum, ia cu zama fara sare.

Slide5

Chestiune misto,   culmea, am gasit la Lidl crenvusti care contin 95% carne. Si au gust de crenvusti.

 

Slide4 Slide6

Am avut doua vaucere, am dat o tura prin Carrefour, ma intreb, de ce exista acest lant de sueprmarketuri? Nu am mai calcat printr-un magazin C de multi ani si acum imi amintesc si de ce, e scump si prost, marfa putina, carmangeria praf,  specialitatile sunt interesante, dar la niste preturi mega fantastice.

Nu face, luai   cate ceva pt casa si basta, nu merita deplasarea. M-am  bucurat la kiwi dar pana si ala a fost acruuu.

Slide7

De final va las o poza cu un preparat pe care nu am apucat sa il pozez, sa il am la colectie.

Slide8

Cam asta, sec asa ca    nu am chef de nimic, aveam planuri si am ramas sechestrata in casa, s-a stricat butucul, noroc cu netul ca am gasit lacatusi, scump dar la obiect.

Cam astea, ca aventurile printre ghetari le avem cu totii, naprasnicul nu se inmoaie cam de mult, imi e frig si sub pleoape.

rororo