contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Drob De Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drob de pui

 

 

Ingrediente:

 

 

Pentru compozitie:

 

 

1 kg ficat proaspat de pui ½ kg ciuperci 1 kg carne de pui (pulpe superiare sau piept) 4 legaturi ceapa verde 2 cepe uscate 4 oua mari 1 legatura de patrunjel verde 1 ardei capia Ulei de masline Sare Piper mosaic

 

 

Pentru uns:

 

 

1 ou 1 lingura oia dulce 1 lingura ulei 1 lingura pesmet

 

 

Mod de preparare:

 

 

Spalam ficateii repede sub un jet de apa rece si-i punem la scurs in sita. Procedam la fel si cu carnea de pui. Calim separat carnea de pui taiata potrivit si ficateii in alta cratita. Punem apoi carnea cu apa sau supa doar cat s-o acopere si o lasam pentru 15 minute sa fiarba dupa care adaugam ficatul. Se pun pe rand pentru ca ficatul fierbe mult mai repede decat carnea. Daca doriti puteti sa le puneti direct la fiert fara a le mai cali insa eu procedez asa pentru un gust mai bun. Separat se caleste ceapa alba tocata iar ciupercile taiate marunt se calesc si ele. Ceapa verde se spala bine, se scurge si apoi se taie rondele mici. Ptrunjelul spalat si uscat se toaca foarte marunt. Calim ceapa verde cateva minute dupa care adaugam ardeiul tocat cubulete. Punem in robotul de bucatarie ficatul, carnea de pui si ceapa alba calita. Le mixam bine pana devin o pasta. Punem intr-un castron pasta de carne, ceapa verde, ardeiul, ciupercile, patrunjelul si condimente dupa gust. Adaugam apoi cele 4 oua care au fost batute si amestecam. Ungem tavile si le tapetam. Daca doriti puteti pune ½ din compozitie, apoi oua fierte tari si cealalta parte de compozitie. Amestecam ingredientele pentru uns drobul. Dam tava la cuptor pentru 25-30 minute dupa care o scoatem si intindem compozitia de mai sus. Mai dam tava la foc iute pentru vreo 10 minute dar atentie sa nu se arda, se tine doar cat sa prinda o crusta frumoasa. Cand s-a racit bine se taie.

Articol recomandat de wwwsimona-susu.blogspot.com