contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Dulceata Din Fructe De Padure

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

INGREDIENTE:

2 kg fructe de padure (zmeura, mure si afine)
1 kg zahar
sucul de la 1 lamaie
1 aspirina

PREPARARE:

Fructele spalate usor le lasam sa se usuce. Punem zaharul peste ele si lasam vasul o noapte sa lase sirop.

A doua zi, punem fructele sa fiarba la foc mic. Luam spuma de cate ori este nevoie si lasam dulceata sa fiarba in jur de 1 ora – 1 ora si 20 de minute, sau pana se leaga (siropul cade greu de pe lingura). Sucul de lamaie il adaugam la 30 de minute de cand incepe sa fiarba.

Punem dulceata in borcanele spalate, pe care le-am tinut caldute la 100°C in cuptor. Presaram putin praf de aspririna peste dulceata, apoi punem capacul. Astfel rezista mai mult in timp.

Pofta buna va doresc!

Share on FacebookShare on Facebook


Articol recomandat de divainbucatarie.ro