contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Electrolux Ma Trimite La Gastroart Budapesta

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Ioi, istenem, cand am auzit ca pot ajunge la Budapesta postand o reteta,m-am grabit sa-mi revad retetele cu torturi...:D
Electrolux ne  provoaca din nou sa fim buni, cei mai buni in bucatari. Iar, noi, bloggerii culinari, ne straduim. Miza este mare: participarea a sase bloggeri la  Gastro ART in Budapesta, Ungaria.
Ideea este de a impresiona un juriu alcatuit din reprezentatii Electrolux si cativa Chefi cu reteta ta, in aceasta  competitia culinara: Impress a Chef!
 Cum sa nu particip??  Dar am nevoie de prietenia, sustinerea  si ajutorul vostru.
Orice comentariu la aceasta postare sau pe pagina personala de  facebook a mea si a blogului, orice like sau share sunt un pas inainte in drumul spre Budapesta.
N-am apucat sa fac un tort nou, azi chiar a fost ziua sotului meu si oricat m-am straduit, nu am reusit sa fac ceva special, mai ales ca-l vom sarbatori in weekendul ce vine.
M-am oprit asupra Tortului zebra cu trandafiri roz ciclamen, un tort ce nu am ajuns sa-l fac prea cunoscut.
L-am facut pentru o prietena de-a mea si l-am postat tarziu pe blog.
Pe urma m-am razgandit....cand o cofetareasa mi-a spus ca nu sunt acceptate textilele pe torturi...tot ce e pe el, trebuie sa fie comestibil....na, eu sunt o amatoare, asa ca am acceptat smerita parerea unui profesionist. Atunci m-am gandit ca i-as putea impresiona pe Chefi cu Tortul de cafea cu doua cesti de ciocolata.
Tin minte ca am refacut cestile de vreo trei ore si lingurita de vreo doua, doar farfurioarele din ciocolata mi-au iesit din prima....

A fost greu pentru prima data...
Sper sa va placa si sa ma sustineti asa cum ati facut de cate ori am avut nevoie de prietenia, sustinerea si ajutorul vostru!
Va multumesc din inima si va imbratisez!