contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Euphoria Terasa Si Restaurant – Un Loc Placut In Inima clujului

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Trebuie sa va spun de la inceputul postului ca Euphoria este unul din locurile mele preferate din Cluj mai ales vara, pentru ca terasa se afla intr-o piata pietonala din centrul Clujului vechi. Pietonala..adica fara masini, gaze si claxoane. SI iarna tot la Euphoria mergem, deoarece intotdeuna gasim un pahar de vin bun, o ambianta placuta, calma si calda, si mai ales gasim oameni de calitate. Oamenii care frecventeaza localul sunt pe gustul nostru–ca sa spun asha.

Lumea de pe terasa e diversa dar oamenii sunt civilizati, multi turisti si multi “professionals” care iasa de la servici/banca/firma de arhitectura/cabinet medical si vin la un pahar de vin alb si rece sau la o bere dupa o zi petrecuta in birou.

Meniul este divers si mancarea foarte buna. Preturile destul de mari, dar nu conteaza-pentru ca primesti ceea ce platesti.

Servirea insa lasa de dorit. Nu numai ca domnisoarele nu stiu produsele din meniu sau sa-ti explice ce contine vreun fel de mancare, dar nu stiu sa vanda in general.

Meniul este excelent..american cuisine dupa parerea mea, au quesadilla, hot chicken wings, nacos, care sunt felurile mele preferate de bar food si/sau aperitive, apoi au o salata greceasca bestiala si paste delicioase. Carnea este asha cum trebuie, evident ca au un bucatar chef adevarat.

Aseara am avut o domnisoara tinerica care a venit o data sa ne intrebe ce dorim, a adus comanda si dusa a fost. Desi cerusem sa ne lase meniul de mancare, ceea ce semnifica, pentru orice om cu rationament, ca vom comanda si mancare.

Dar ea, nu, nu s-a obosit cu venitul a doua oara. Nici lumanare nu am primit pe masa, si cum aprinderea iluminatului public vara se intampla foarte tarziu, am stat pe intuneric bezna o perioada lunga de timp:)dar nu-i nimik a fost creppy/romantic.

Dar terasa e frumoasa, locatia minunata, mancarea buna, buna, de fiecare data fara compromisuri, portiile mari.

Am fost si de Revelion si am fost placut impresionati. Bucatarul sau bucatarii au fost maestri. Mancarea felurita, delicioasa. Desertul minunat. Chiar si servirea a fost ok.

Ne place mult Euphoria-de cate ori ne dam intalnire cu un cuplu de prieteni sau sarbatorim o zi de nastere-e primul Restaurant/terasa care ne vine in minte..si de multe ori cel la care mergem in final.

Il recomand cu caldura.

Pentru un meniu complet si rezervari puteti vizita pagina lor aici.

POFTA BUNA!!!



Articol recomandat de retete30minute.wordpress.com