contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Experienta Mea Cu Gerble

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Acum vreo luna am vazut in treacat campania de pe BUZZStore, dar din pacate nu i-am dat atentie.
Rau am facut.
Insa apoi mi-a starnit curiozitatea postarea Iulianei despre biscuitii Gerble Expert Dietetic, asa ca am rugat-o sa-mi trimita un cupon de reducere pentru a putea cumpara biscuiti Gerble de pe Nutrivita.ro.
Pana sa apuc sa fac o comanda online, am descoperit ca exista produse Gerble si in Kaufland.

Suna foarte bine ce am citit pe ambalaj (continut redus de sare, de zahar si grasimi saturate, hidrogenate, fara coloranti, cu arome naturale, ingrediente produse fara pesticide), asa ca am cumparat o cutie de biscuiti gerble cu coji de citrice confiate.
Sint foarte buni! Pe bune, fara sa incerc sa le fac reclama gratuita. Am gustat fara nimic, cu putin unt sau cu crema de branza (branza dulce frecata cu coaja de lamaie si putin zahar). mi se par foarte satiosi.
Am sa tin la birou cate un pachetel, ca is buni in caz de urgenta cand iti vine sa spargi geamul de foame pe la ora 14-15. In aceast pachet sint cate 5 biscuiti in ambalaje individuale in total 360g.

Urmatoarele in meniu vor fi variantele cu Omega 3 - castane - in, miere-susan, soia-portocale, soia-smochine, muesli-ovaz, tarate de ovaz, gustare cu mere si germenii de grau.