contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fasole La Minut

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Cu carnati si castraveti murati, fireste.

Slide1

Stiu ca toata lumea si-a facut macar odata asa ceva, ca nu e vreo inginerie, dar cine stie, poate intra vreun copilas care vrea sa ii faca ceva bun mamicii, vreun urangutan, habar nu am, facut, pozat, punem.

Reteta e cam de doua persoane mici sau de o persoana si un leftover cu care servim vecinul.

Slide2

Aia cu leftover a fost misto, ca de fapt voiam sa manc numai spinarile de pui furate din supa cainelui, nu am avut parte decat de putin ou, ca posibil sa ma fi injurat cateaua in mintea ei, ca am imprastiat pe jos ce delapideasem.

Dar oul a fost bun :D

Slide3

Acum sa va arat cum am facut eu, fireste ca si la condimente si la angarale se poate modifica, important e sa aveti o cutie de fasole si niste ceapa, plus carnati si castraveti murati, fireste.

Asadar ce am facut eu, am sacrificat ultima jumatate de rosie care a rezistat de la paste pana acum, am pus-o in putin ulei cu fulgi de ceapa (de lene sa nu mai toc ceapa).

Slide4

Cand s-a format sos, am pus o conserva de fasole (2 lei, Clever) cu tot cu apa in care zacea, am adaugat condimente (mi-a venit sa pun ierburi de provence, dafin, piper si cam multi fulgi de ardei iute, dar puteti pune ce busuiocul meu va coafeaza).

Slide5

Sosul se leaga repede, asadar se gusta, al meu era putin cam acid de la rosi asa ca i-am pus si un praf de zahar, de echilibru asa, daca aveti bulioane de obicei au si zahar, vedeti si voi.

Slide6

Am mai stat nitel sa vad cum bolboroseste, ca bolborosea frumos, ca vulcanii noroiosi, in timpul asta s-au fript si carnatii.

Slide7

Pai si gata, pentru unii, rezumat: se calesc rosii cu ceapa, se pune o cutie de fasole, se condimenteaza, se drege de gust, se haleste sau se serveste cu sau fara carnati si castraveti murati, aleluia.

fasole cu carnati

Ii mai zicea undeva cumva la treaba asta, caviarul cowboy-ului :D

rororo