contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Festivalul Carnatilor(kolbaszfesztival) De La Beckescsaba, Ungaria

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ieri, in 25 octombrie am fost la Bekescsaba, in Ungaria cu autocarul, intr-o excursie de o zi organizata de agentia Ultramarin din Timisoara.
Festivalul Carnatului (Kolbaszfesztival) de la  Békéscsaba a ajuns la cea de-a 16-a editie si e un adevarat  festin gastronomic si de divertisment. 
Festivalul este considerat atat pe plan national, cat si international ca fiind unul dintre cele mai importante puncte de atractie turistica, oferind programe diversificate, expozitii de profil si alte manifestari conexe: targ de vinuri, targ de artizanat, taierea porcului, concurs de carnat uscat, concurs de preparare carnati, concurs de muraturi, concurs de aranjare masa festiva pentru tineri, concurs pentru tineri bucatari si alte programe culturale si de divertisment. 
 
 

Orasul este vestit datorita carnatului deosebit de gustos Csabai.
 
Festivalul a ajuns sa fie unul dintre cele mai cunoscute manifestari gastroculturale din Ungaria şi Europa Centrala şi de Est si se desfasoara in Sala Sporturilor si in jurul lui.

 In Sala Sporturilor erau sute de echipe, pana-n 500, conform organizatorilor, care au muncit la macinarea carnii, la curatarea matelor, la umplerea lor





Diverse formatii intretineau atmosfera in sala


iar unii participanti dansau si cantau veseli nevoie mare!!


Apoi, ne-am mai plimbat printre mesele concurentilor


si dupa ce ne-am facut o asa mare pofta, ne-am dus si noi sa mancam. Carnati, evident ;-)


Buuuuuni!!



Si alti carnati sfaraiau pe gratar


N-aveai cum sa stai departe, zau ;-)
Tulai Doamne ce fain o fo'!!