contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ficat De Vitel In Sos De Busuioc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente:

  • 600 g ficat de vitel,
  • 4-5 linguri ulei,
  • 1 buc capatana de usturoi,
  • 2 lingurite de busuioc uscat,
  • 500 ml suc de rosii,
  • sare,
  • piper.


Mod de preparare:
Ficatul se taie in fasii lungi, se spala si se usuca.
Usturoiul se piseaza si se amesteca cu busuiocul.
Incingem uleiul intr-o tigaie, calim pentru 30 de secunde usturoiul amestecat cu busuioc, dupa care adaugam ficatul in tigaie si calim pentru 5 minute amestecand usor.
Adaugam sucul de rosii si lasam pe foc alte 5 minute.
Condimentam cu sare si piper.
Servim fierbinte cu garnitura de piure de cartofi.
Bon Appetit!


Articol recomandat de micky-mihaela.blogspot.com