contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ficat De Vițel în Sos De Iaurt Cu Usturoi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:
500 g ficat de vițel (mânzat),
2 buc ceapă,
1 căpățână usturoi,
150 g iaurt natur,
o linguriță boia,
sare,
piper.
Mod de preparare:
Călim ceapa tăiată fideluța în ulei încins până devine aurie.
Adăugăm ficatul tăiat fâșii lungi și-l lăsăm până se rumenește.
Adăugăm boiaua (iute sau dulce, după preferință) și amestecăm bine.
Stingem cu 100 ml apă.
Amestecăm usturoiul pisat cu iaurtul și-l adaugam peste ficat.
Mai lăsăm 2-3 minute pe foc.
Condimentam cu sare și piper.
Servim fierbinte cu cartofi prajiti.
Poftă bună!
PS: Dacă doriți sosul mai gros adaugați și o lingură de amidon sau făină.



Articol recomandat de micky-mihaela.blogspot.com