contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ficatei De Pui Cu Smantana

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 



Ingrediente:

  • 600 g ficatei de pasare,
  • 50 ml ulei,
  • 50 ml vin alb,
  • 100 g smantana,
  • 1 lingura faina,
  • sare,
  • piper.


Garnitura:

  • 1 varza alba,
  • 1 legatura marar,
  • 3 linguri ulei,
  • 3 linguri otet de mere,
  • sare,
  • piper.


Mod de preparare:

Ficateii se spala in mai multe ape, dupa care se fierb (max. 2 minute) in apa clocotita.
Se scot si se lasa la scurs.
Punem uleiul la incins intr-o tigaie, adaugam ficateii si ii prajim pe ambele parti.
Adaugam vinul si lasam 5 minute.
Intre timp amestecam smantana cu o lingura de faina si putina apa si o adaugam peste ficatei amestecand usor sa nu se rupa.
Condimentam cu sare si piper.
Pentru garnitura tocam varza marunt, o frecam cu putina sare, o amestecam cu mararul tocat marunt.
Adaugam 3 linguri ulei si 3 linguri de otet de mere.
Condimentam cu piper si amestecam bine.
Bon Appetit!
PS: In sosul de smantana puteti adauga si 1/2 legatura marar.


Articol recomandat de micky-mihaela.blogspot.com