contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Frigarui De Cartofi Noi Pe Crengute De Rozmarin

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga




 O reteta simpla si aromata de post, dar si pentru o cina frugala sunt nemaipomenite!!

Tot pe crengute de rozmarin am facut si Piept de pui la gratar , dar acestea nu sunt de post. Culmea e ca unii au zis ca-s Dukan :P
Ingrediente:
9 cartofi noi,
3 crengute de rozmarin,
sare si piper din rasnitele Kotanyi,
ulei de masline extravirgin.
Mod de preparare:
Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja.
Lasati-i sa dea doar intr-un clocot, apoi stingeti focul si aruncati apa. E bine sa-i lasati sa se raceasca in mod natural, nu-i bagati in apa rece sau la frigider. Asta daca aveti timp.
Dupa ce s-au racit, curatati-i de coaja.
Crengutele de rozmarin spalati-le si curatiti-le apoi de ace, lasati-le doar pe cele  din varf.

Trageti cartofii prin crengutele de rozmarin.

Turnati putin ulei de masline extravirgin intr-o tava, asezati frigaruile de cartofi, stropiti-le cu ulei si rasniti sare si piper din rasnitele Kotanyi,  dupa gust. Mai presarati ace de rozmarin peste cartofi.

Puneti tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade C pentru 20 de minute. Intoarceti frigaruile la 10 minute. Daca ii vreti mai crocanti, puteti sa-i lasati si 30 de minute.
Serviti cu castraveti sau rosii sau orice alte legume va plac.



Pofta mare si post usor!