contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Frigarui De Porc Cu Sos Barbeque

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 Simplu, bun și rapid: frigărui de porc cu sos barbeque. Despre sosul barbeque v-am povestit aici așa că acum îl punem în aplicare . Carnea poate fi pusă la marinat in sos, cu o zi înainte. Va fi cu atât mai gustoasă.
 INGREDIENTE: 
 -800 g pulpă de porc
 -2 ardei 
 -4 roșii
 -2 cepe
 -200 ml sos barbeque
 -sare, piper după gust

 MOD DE PREPARARE:
 1.Tăiați carnea cuburi de aproximativ 2-2,5 cm. Puneți cuburile într-un bol și amestecați-le cu 3-4 linguri de sos barbeque. Lăsați carnea acoperită cu folie, la marinat la rece, timp de o oră.
 2.Tăiați legumele cuburi de dimensiunea bucăților de carne.
 3.Udați cu apă bețele de frigărui pentru a nu se arde in timpul frigerii, apoi formați frigăruile, alternând bucățile de carne cu legumele.

 4 Frigeti pe grătar frigăruile, având grijă să le rotiți pe toate părțile. Din când în când ungeți-le cu ajutorul unei pensule, cu sosul barbeque rămas.
 Poftă bună !