contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Friptura Cu Pastai Verzi Si Brie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga




ok, stiu ca nu arata foarte bine dar la ora aia nici eu nu mai vedeam foarte bine.... deja trecusem la a doua sticla de vin.
friptura e simpla. zdrobeste un catel de usturoi, rosmarin, piper si sare si apoi unge carnea. incinge tigaia fara ulei si pune carnea unsa. intoarce numai cand e aurie.
pastaile, daca le iei din conserva cum am facut eu, le incalzesti in apa fiarta cu sare, le scurgi in strecuratoare. rupe bucati de brie/camembert si arunca-le peste pastai. pune si un gat de ulei de masline si sare.  amesteca usor cu o paleta.
daca gasesti pastai crude, arunca-le in apa fiarta si sarata si tine-le 10 minute. e important ca apa sa fie sarata sa nu se piarda culoarea de verde proaspat.
va spun, combinatia de pastai cu branza moale e nemaipomenita. incercati si voi ca-i simplu.


 


Articol recomandat de wineandknives.blogspot.com