contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Friptura De Aripi De Curcan Cu Cartofi La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Un fel simplu si gustos.Merita sa incercati acesta marinata,picanta,care merge  cred eu pentru orice fel de carne.
INGREDIENTE:
-4 buc aripi de curcan,partea carnoasa
-1 Lg (lingura) pasta de ardei
-1 Lg ulei
-1 Lg praf de usturoi (sau 2-3 catei de usturoi zdrobiti)
-1 Lg miere
-1 lg (lingurita) praf de ghimbir
-1 Lg sos soia
-1 Lg otet balsamic
-sare,piper
-100 ml vin
-100 ml apa
ptr garnitura :
-1 kg cartofi
-sare,piper
-unt
MOD DE PREPARARE :

-se face o marinata din toate ingredientele ,mai putin vinul si apa,cu care se ung aripile de curcan si se lasa la rece macar o ora.Inainte de a fi puse in cuptor se adauga vinul si apa.

-cartofii se fierb intregi,apoi se pun in tava cu sare, piper si cate o bucatica de unt pe fiecare si se dau la cuptor,sau la grilul cuptorului. pana se rumenesc.

-cartofii se servesc calzi ,cu alt cubulet de unt deasupra, alaturi de friptura de curcan sau orice alta friptura.



Articol recomandat de panseluta-violet.blogspot.com