contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Friptură De Porc Cu Ceapă La Tavă

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

by Alice albinutza
Mai demult am pregătit o friptură de porc cu ceva ceapă..totul într-o tavă..la cuptor...foarte fragedă şi aromată...N-am mai avut timp să postez atunci reţeta...
Aşadar ingrediente:
  • 1 kg carne de porc
  • 2 căni apă
  • 4 căţei usturoi
  • 1 ceapă mare
  • 100 gr unt
  • rozmarin
  • sare, piper
  • foi dafin
Am pregătit un amestec din 2 căni de apă rece, foi dafin, sare, piper, rozmarin şi usturoiul tăiat feliuţe. carnea am tăiat-o în felii de grosime potrivită şi am pus-o la macerat, pentru 3 ore, în acest amestec.
Într-o tavă am topit untul, am pus carnea macerată, presărată cu ceapa tocată şi am acoperit totul cu folie de aluminiu.
Am dat la cuptor pentru 40 minute după care am scos folie şiam mai lăsat încă 20 minute.
Am servit friptura caldă cu harbuz roşu murat şi cu cartofi cu salvie la cuptor (combinaţie neobişnuită? ..:)) foarte bunăăăă.....)

 



Articol recomandat de alice-albinutza.blogspot.com