contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Friptura De Porc Toscana Cu Ciuperci Umplute - Roasted Tuscan Pork With Filled Mushrooms

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Am luat o frumusete de spata de porc (care mi se pare cea mai versatila parte) am sarat-o, apoi am frecat energic pe ea rozmarinul. Apoi am presarat fulgi de chilli iute-iute si am dat-o la cuptor la un foc potrivit.
Apoi am curatat ciupercile si le-am umplut doar cu un amestec de ceapa si usturoi verde, rosii, ulei de masline sare. Am adaugat si tava cu ciupercile la cuptor si am inceput sa ma preocup de garnitura.
Adica am spalat niste cartofi noi cu un burete de sarma, i-am taiat in patru si i-am fiert la abur. Cand au fost gata am lasat sa se topeasca pe ei un cub generos de unt si apoi i-am amestecat, aruncand usor cu ei in aer. Am tocat o legatura mare de patrunjel cu frunze grase si le-am presarat peste cartofi.
Salata nu va mai spun cum am facut-o! :)
A fost o masa delicioasa, va asigur! si va incurajez sa incercati. Oricare dintre retete ;)

Roasted Tuscan Pork with filled mushrooms
Rub the pork shoulder with rosemary and chilli flakes. Let it roast slowly in the oven.
Prepare the mushrooms and fill them with a mixture made of green onions and green garlic, tomatoes, olive oil and salt. Put them in the oven as well.
While waiting for them to roast, wash the potatoes, cut them in four and steam them. When they are ready, add a generous amount of butter and a lot of fresh cut parsley.
You may also prepare a rich salad and serve it on the side.
This is an incredibly tasty meal, with a interesting blend of aromas!

 

 

Reteta recomanda de amainbucatarie.blogspot.com