contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fursecuri Cu Dovleac - De Post

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente:

  • 2 cani de faina,
  • 1/2 lingurita praf de copt,
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu,
  • 1/2 lingurita scortisoara,
  • un praf de sare,
  • 250 g margarina,
  • 1/2 cana cu zahar,
  • 1/2 cana piure de dovleac,
  • coaja de la o portocala,
  • 1/2 cana stafide,
  • 1/2 cana nuca macinata.


Mod de preparare:
Cernem faina, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si sarea intr-un castron.
Adaugam margarina taiata cubulete mici si framantam pana avem un aluat sfaramicios.
Adaugam zaharul, dovleacul si coaja de portocala, apoi stafidele si nuca.
Amestecam bine toate ingredientele.
Intr-o tava unsa cu margarina punem gramajoare de aluat la distanta de minim 5 cm (ele vor creste).
Nu uitati sa incingeti cuptorul inainte.
Se coc 10-15 minute la 190 grade.
Bon Appetit!
PS: Puteti sa faceti cantitate dubla, sunt delicioase si dispar asa repede!


Articol recomandat de micky-mihaela.blogspot.com