contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fursecuri

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
  3 linguri nuca de cocos,  320 grame faina, 1 plic glazura ciocolata si un plic glazura alba

Mod de preparare:

Amestecam ouale cu lingura de apa, la care adugam zaharul, esentele de vanilie si coaja de lamaie, mixam foarte bine. In timp ce mixerul merge, adaugam uleiul si mixam. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si cele trei linguri de nuca de cocos. Aluatul obtinut nu este nici lichid, dar nici tare, cat sa stea pe lingura ca in imagine.

Cu mainile unse cu putin ulei, formam din aluat bilute de aproximativ 3 cm diametru, pe care le asezam la distanta pe hartia de copt intrucat fursecurile cresc.

Le coacem in cuptor preincalzit la pana devin auri si rumene pe talpa.

Reteta recomandata de bucatariadenysei.blogspot.com