contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ginger Ale (bere De Ghimbir)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Berea de ghimbir este o bautura nealcolica si se prepara asemanator cu socata.

Noi o serveam in State la restaurantul la care am lucrat la un moment dat, in Stowe, Vermont,  ca sa-mi finantez colegiul, si era extrem de populara mai ales la copii, deoarece se numea ginger beer(ginger ale-si “ale” e tot o bere) si copilasii sunt incantati sa bea bere:) oricum ar fi ea.

Aseara am fost pe la Auchan si am fost surprinsa sa descoper Ginger Beer la intrare alaturi de bere din multe tari ale lumii(Franta, Belgia, Australia…). Cei de la Auchan au un adevarat festival al berii internationale , dupa parerea mea, si ii felicit pentru asta.

Am gasit exact brand-ul din poza, adica ginger ale din …AUSTRALIA. Am fost incantata avand in vedere ca eu nu tin minte sa fi baut ginger ale in Australia, doar in State. Gustul insa nu difera de loc:)

Am luat un fourpack de ginger beer, am dat-o la rece si m-am bucurat de gustul ei care mi-a adus in minte amintiri dragi dint-o alta perioada a vietii.

Va recomand sa incercati aceasta bautura carbogazoasa pentru ca este excelenta, cu un gust dulceag, cu arome de ghimbir nu exagerat de puternice.

Reteta in curand…



Articol recomandat de retete30minute.wordpress.com