contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Gustarele

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Nu stiu altii cum sunt, dar eu am fost cu pohtele si am avut chef fix de asta:

Slide1

Altii au amintiri din copilarie cu multe chestii legate de slana si carnati, eu am cu autoservirea de la Inter, ma fascinau rulourile de sunca (sunca-sunca) umplute cu salata de boeuf si nu mai tin minte ce in aspic. Si pe vremea aia se facea aspicul, nu se cumparau granule. Plus ca nu erau preturi intangibile, asa ca imi mai luam din an in paste rulou de sunca umplut cu salata de boeuf.

Acum sa trec la pateurile noastre, ca vazusem cateva dracii pe net si am zis sa le execut cu ce aveam in dotare.

Slide2

Da, nu e bio, nu e sanatos, ma doare la apasare. Crenvustii in aluat ii prevazusem, astia de la Mega chiar bunicei, decenti fata de altii, dar pe mine ma interesa sa fac pateurile umplute cu carnat proaspat.

Slide3

Am impachetat, am sigilat si am taiat.

Slide4

Nu aratau prea bine, de fapt am fost foarte dezamagita de aluatul Clever, drept e ca e la jumatate de pret fata de Bella dar nu merita compromisul, amu daca tot il aveam nu era sa il arunc.

Slide5

Si, cum va spuneam, vazusem pe net o dracie, hop si eu, asa ca am facut si un mega pateu cu capacul ciuruit cu un pix.

Slide6

Pix care nu a mai putut fi reconstituit si recuperat, ca tot aluatul ala a ramas acolo, nu e corect, in pozele vazute de mine se folosisera si bulinele.

Oricum mie mi-a iesit caterpilaru’ asta.

Slide7

Mi-au placut alea cu carnat proaspat desi cam taricele, crenvustii au cam explodat pana s-a copt aluatul asta dar au mers.

Slide8

Productia aproximativa la hectar:

Slide9

Si pentru ca le-am uns cu ou batut amestecat cu iaurt, mi-a ramas ou si pateurile le pastram pentru mers la caluti, mi-am facut un sandwich dintr-un rest de boeuf, omleta si pateu din ala fara E-uri care nu e rau deloc.

Slide10

In schimb urmatoarea gustarica e cu E-uri ca aveam chef de parizer pane. Pe care l-am bagat intr-un sanwich in care am pus si cascaval care s-a topit pe parizerul fierbinte si am garnisit cu o salata luata de la Lidl de curiozitate, cu sparanghel si sunca, cu E-uri toate, nu recomand …

Slide11

Dar, cum zicea Confucius, daca e pohta, e pohta, ce lipsa mea de muschi.

Am dus gustarele si la caluti, morcovi, astia o ard vegan rau de tot.

Slide12

rororo