contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Hainute Calduroase Pentru Scolari Inimosi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Family Photo Pictures, Images and Photos
De dimineata, am primit urmatorul mesaj de la o invatatoare foarte sufletista:
"Avem nevoie de ajutor! Sunt invatatoare la Scoala cu clasele I-VIII, Izvoare, com. Bahna, jud. Neamt. Avem un numar mare de elevi in scoala, dar cei mai multi dintre ei au mare nevoie de hainute, ca sa poata veni la scoala in sezonul rece. Noi, cadrele didactice am adus de acasa, de la copiii nostri, hainute si papuci care nu le mai veneau, dar care erau de stricta necesitate pentru acesti elevi.Va rugam, ajutati-ne, daca puteti cu hainute si papucei, pentru niste copii inimosi care vor sa invete! TEL. 0764888975, Inv. CARAIMAN IONELA-LAURA Copiii va vor fi recunoscatori!"

Tare mi-ar fi placut sa-i pot ajuta dar, din pacate, nu am hainute pentru copii (doar hainutele lui Andrei, bineinteles), asadar nu am ce trimite dar sper ca printre cititorii mei se vor gasi destule inimute care sa aiba hainute potrivite sa trimita si s-o faca cu draga inima. M-am gandit sa ma duc cu acest mesaj si la preotul din parohia noastra, el organizeaza astfel de colete, imi doresc din toata inima ca acei copilasi sa faca rost fiecare de hainute si papucei calduroase pentru iarna ce va sa vina.

P.S. Totusi in privinta papuceilor, am ceva rezerve din cate stiu nu este bine ca un copilas sa poarte papucii dupa altcineva pentru ca-i poate deforma mersul. Dar atunci cand n-ai, din pacate, accepti si variante mai nesanatoase.

Articol recomandat de casutalaurei.blogspot.com