contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Hapyyyyy Birthday To Meeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Serviti pana una alta o ciocolatica, va torn si o cafeluta pana mai stam de vorba una alta.


Mi-am reparat calculatorul. De vreo saptamana. De fapt, cand l-am dus la reparat, oamenii m-au si intrebat: "Doriti sa fie gata azi sau maine?" Tulai, Doamne, nu ma asteptam la asemenea operativitate si cum nu muream de nerabdare sa mai fac acelasi drum, in aceeasi zi, cu calculiciul in brate, am zis "A doua zi". Sunt multumita, merge brici, i-am luat si tastatura wireless, am gasit  la oferta, la Real , tastatura cu mouse impreuna. Vechile ustensile le-am lasat langa calculator si imi tot vad vitejii, muncind tastatura veche, tot mai jerpelita saraca. 
Singura problema ce mi-a mai ramas din domeniu (ar fi bine sa fie si unica problema din realitate) este ca nu-mi mai merge wireless-ul, de fapt wireless-ul merge, dovada ca va scriu acum de la laptpul sotului numai ca conexiunea la calculiciul meu nu merge. Intai am zis ca trebuie sa fie simplu, instalez driverul si conexiunea se gaseste singura....ca e mare:). Aiurea, gaseste tot aiureli, de fapt el ma anunta ca a gasit conexiunea si cand sa intru pe net, hopa nu e serverul. Aiurea nu e serverul, de fapt wirelessul de la calculiciul meu cauta serverul unde nu e. Mi-am rugat sotul sa-si sune prietenul care ne-a instalat wireless-ul, a venit ieri amicul expert, vorba vine expert ca nu e de meserie, le rezolva si el din bajbaite cum se pricepe mai bine, aici a bajbait dar n-a nimerit, a zis ca-s schimbate din setarile calculatorului (asa o fi, stiu eu?) si a zis ca mai vine el zilele astea. Acum stau in cumpana daca sa astept s-o rezolve el sau sa chem un priceput pe bani. Nici nu vreau sa le tai fata sotului si prietenului cu vreun meserias dar mi-am cam pierdut si rabdarea si nu-mi place sa nu am toate cele la punct si mergande. Mai astept putin, poate se rezolva......
Mi-e dor sa intru zilnic pe net, pe blog dar sa speram ca nu mai e mult pana se va putea iar fara oprelisti. Va las ca mi s-a trezit juniorul cel mic si rangoaie nemultumit din camera, cred ca s-a cam trezit flamand. Va pup si la rapida vedere/ citire!!!!!